logo songteksten.net

Patricia Paay wil wassen beeld

(Novum) - Patricia Paay heeft haar zinnen gezet op een wassen beeld. "Ik ben beledigd dat ik nog niet in het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussaud sta", grapt het jurylid in 'Ik Kom Bij Je Eten' tegen Rick Brandsteder. "Maar ik geloof dat je daar een hele fanclub voor nodig hebt."

Paay is momenteel op de beeldbuis te zien als jurylid bij 'Holland's Got Talent'. "Je kunt iemands leven totaal veranderen. Wij zitten ook met ons mond open af en toe." Ze vertelt dat Gordon zorgt voor 'dat cynische' en de humor erin brengt. "Ik ben een beetje het moedertje."

Sinds enkele maanden heeft Paay een relatie met Nicky van Dam. Hij is ruim dertig jaar jonger dan Paay. "Hij date eigenlijk alleen maar oudere vrouwen en nu ben ik eigenlijk extreem oud" lacht 's werelds oudste playmate. "Je bent zo jong als je je voelt en waarom zou ik me anders gedragen dan dat ik me voel?"

De diva stelt vast dat er sprake is van een trend. "De laatste tijd lees ik niet anders dan dat jonge mannen met oudere vrouwen meegaan en daten." Brandsteder geeft toe dat oudere vrouwen 'spannender' zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren