logo songteksten.net

James Bond drinkt heus nog wel martini's

(Novum) - Daniel Craig wil alle Bondfans laten weten dat James Bond heus zijn martini nog wel lust. "Bond houdt van allerlei drankjes - Heineken, champagne, het zit allemaal in de film", zegt de Bondacteur tegen het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair.

Het nieuws dat Bond in Skyfall voor het eerst zijn geliefde martini in zou wisselen voor een Nederlands biertje zorgde maanden geleden voor flinke opschudding onder de Bondfanaten. Volgens Craig moet dit ook weer niet overdreven worden.

"Je ziet tijdens een scène in een café op de achtergrond een flesje Heineken staan", vertelt de 44-jarige acteur. "Het nieuwtje is een eigen leven gaan leiden. Ik drink een biertje in dat shot, daar heb ik verder geen problemen mee."

Volgens Craig heeft iedereen zijn best gedaan de Bondfilm met respect te behandelen. "Je zult mij geen slok van dat biertje zien nemen en dan met een 'aaaah, wat lekker' de camera in zien kijken. Ook Heineken had het grootste respect. Zij willen de film niet verpesten."

Over de sluikreclame was de Brit maanden al goudeerlijk. "Heineken heeft ons een enorme zak geld betaald", zei hij toen. "Zonder hen zou de film niet gemaakt zijn."

Skyfall, met Craig als Bond, Judi Dench als M en Javier Bardem als de schurk, draait vanaf 31 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren