logo songteksten.net

'Talent' Jacqueline in zee met Wit-Rus

(Novum) - Jacqueline Wensing gaat een duet opnemen met de Wit-Russische zanger Dima Koldun. De gewezen deelneemster van Holland's Got Talent werd door de Russische superster uitgenodigd om samen een liedje te maken.

Dima Koldun won in 2006 het Russische talentenjachtprogramma Star Factory. De zanger, wiens uiterlijk vaak wordt vergeleken met de overleden prinses Diana, deed in 2007 namens Wit-Rusland mee aan het Eurovisie Songfestival. De 25-jarige zanger werd zesde en behaalde daarmee voor Wit-Rusland de hoogste notering ooit. Jacqueline Wensing werd onlangs even beroemd toen ze besloot een kort geding aan te spannen tegen Holland's Got Talent.

Ook De Nederlandse producer Mathijs van de Ven werkt mee aan het project, laat manager Erik Dikeb weten. Van de Ven produceerde eerder voor Mai Tai en B-Yentl. Begin volgende maand reizen Dikeb en Wensing af naar Moskou om de zaken te regelen.

Gordon beweerde eerder dat Dikeb Jacqueline gebruikte voor publiciteit, waarop de manager besloot het Holland's Got Talent-jurylid aan te klagen wegens smaad. Jacqueline Wensing deed mee aan de talentenjacht maar was het niet eens met de manier waarop zij werd neergezet. Hierop spande zij een kort geding aan, die de rechter in haar nadeel besliste.

Dikeb stond de deelneemster bij tijdens de rechtszaak. De manager heeft aangifte gedaan tegen Gordon en heeft deze week een gesprek daarover met de politie in Deventer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren