logo songteksten.net

Alicia Keys vond echtgenoot maar irritant

(Novum) - Alicia Keys lag niet direct in katzwijm voor haar echtgenoot. Sterker nog, de zangeres vond producent Swizz Beatz maar irritant toen ze hem ontmoette. "Ik vond hem eigenlijk niets, hij was veel te opzichtig", biecht Keys volgens verschillende Amerikaanse media op in een interview met de Britse editie van Marie Claire.

"Hij heeft altijd de snelste auto en de grootste juwelen", legt de 32-jarige zangeres, die vrijdagavond in Amsterdam optreedt, uit. "Alles is over de top. Als ik hem vroeger zag, dacht ik: wat is hij vervelend."

Na veel gepush van haar manager dook Alicia de studio in met Swizz Beatz, die eigenlijk Kasseem Dean heet. "Ik vocht met hand en tand. Waarom zou ik met hem werken, vroeg ik me af. Uiteindelijk deed ik het toch en hadden we het geweldig."

In de studio bloeide de liefde tussen Keys en Dean op, in 2009 ging de producer op z'n knieën voor de zangeres. De twee trouwden in juli 2010, drie maanden voordat Keys beviel van zoontje Egypt. "Ik denk dat we elkaar veel hebben geleerd", vertelt Keys over haar relatie. "Hij heeft mij geleerd meer te genieten van het leven, ik heb hem geleerd diepgang in zijn leven te creëren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren