logo songteksten.net

John Mayer zingt voor Katy Perry

(Novum) - De liefde van John Mayer voor Katy Perry is nog niet over. Bij Mayers optreden van zaterdagavond in Milwaukee, het begin van zijn Born and Raised-toer, droeg hij zijn laatste nummer op aan de zangeres met wie hij een knipperlichtrelatie lijkt te hebben. Naar verluidt bliezen de twee hun relatie onlangs weer nieuw leven in.

De 35-jarige Mayer, die maandenlang niet kon optreden wegens stemproblemen, herinnerde zich hoe goed Perry al die tijd voor hem zorgde. "Ze had zo veel geduld met me", zei de zanger volgens muziekblad Rolling Stone tijdens het concert van zaterdag. Volgens Mayer deed Perry haar best om hem 'beter te leren kennen en van hem te houden' ondanks zijn stemproblemen. Vervolgens droeg hij het laatste liedje van de avond, A Face to Call Home, op aan Katy.

De twee muzikanten zetten in maart voor de tweede keer een punt achter hun relatie. Sinds vorige maand worden ze weer regelmatig samen gezien. Perry, die getrouwd was met komiek Russell Brand, liet zich in een interview met Vogue onlangs ontvallen nog steeds verliefd te zijn op Mayer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren