logo songteksten.net

Geels nieuwe bassist Rowwen Hèze

(Novum) - Wladimir Geels wordt de nieuwe bassist van Rowwen Hèze. Dat heeft het management van de band dinsdag bekendgemaakt. De bassist speelde eerder bij Triggerfinger en Noordkaap. Hij werd gekozen uit ruim negentig muzikanten.

De bassist uit Sittard vindt het erg leuk om bij de band te horen. "Het voelt allemaal als een soort thuiskomen", vertelt Geels. Zowel op het muzikale als op het persoonlijke vlak klikte het tussen de bassist en de rest van de band. "Hij had tijdens de audities aan een half woord genoeg en viel meteen goed bij alle bandleden", zegt de manager van Rowwen Hèze.

Rowwen Hèze zette vorige maand een vacature op zijn website nadat bassist Jan Philipsen besloot op te stappen. Philipsen, die aan de wieg van de band stond, neemt waarschijnlijk op 1 en 2 november afscheid van de fans, tijdens de traditionele Slotconcerten in het Limburgse America.

Het nieuwe bandlid gaat ook mee op de zevende theatertournee van Rowwen Hèze, waarmee de band vanaf half november langs de theaters trekt. De Limburgse band is bekend van hits als Bestel Mar en Auto, Vliegtuug.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren