logo songteksten.net

Weer gedoe rond documentaire Michael Jackson

(Novum) - Katherine Jackson is weer in het nieuws vanwege de documentaire die ze over haar zoon Michael wil maken. Katherine riep fans via een website op geld te doneren, maar verwijderde deze. Als een project van de website wordt verwijderd, is het niet verplicht donaties terug te geven, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Het is onduidelijk wat Jackson met de donaties heeft gedaan. Een ingewijde beweert dat Katherine het geld heeft terugbetaald. Eerder ontstond al ophef rond de oproep van Michaels moeder omdat ze donaties vroeg aan fans en niet aan de beheerders van de nalatenschap van haar in 2009 overleden zoon. De curatoren beweerden dat Katherine nooit om een bijdrage heeft gevraagd terwijl Jackson stelde dat ze weigerden mee te werken.

Katherine liet eerder weten dat de documentaire bijna klaar is. Het is niet duidelijk of het intrekken van de oproep betekent dat de film niet meer doorgaat. De advocaat van Jackson zegt dat Katherine verwacht dat de beheerders in zullen zien dat het een mooi project is en eraan willen meewerken.

Jacksons nalatenschap wordt beheerd door John Branca en John McClain, een bekende uit de muziekwereld en een oude vriend van de familie. Zij houden toezicht op het geld van Jackson, dat onder meer wordt besteed aan de maandelijkse toelagen voor de 83-jarige Katherine en haar kleinkinderen de 16-jarige Prince Michael, de 15-jarige Paris en de 11-jarige Blanket.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren