logo songteksten.net

Gers Pardoel niet druk met lobbyen voor KWF

(Novum) - Gers Pardoel is zijn achterban niet aan het mobiliseren om zo veel mogelijk geld over te maken voor de actie Sta op tegen Kanker. "Ik vind dat mensen zelf tot een donatie moeten komen", legt de 32-jarige rapper uit voor de camera van Novum Nieuws. De opbrengst van het nieuwe nummer van Pardoel, Dankbaarheid, gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Hoewel lobbyen niets voor Gers is, brengt hij zijn nummer wel onder de aandacht. "Op Twitter en Facebook stuur ik wel dingen, maar ik zeg alleen: als je m'n nummer downloadt gaat alle opbrengst naar KWF. Ik ben niet iedereen de hele dag aan het vertellen over de benefietavond." Woensdagavond wordt op Nederland 1 in de live-uitzending Sta op tegen Kanker weer geld ingezameld voor de bestrijding van kanker.

Gers schreef Dankbaarheid voor zijn vader. Op zijn zeventiende verloor de rapper zijn moeder aan kanker en in het lied bedankt Gers zijn vader. Hoewel de rapper aanvankelijk twijfelde of hij het persoonlijke nummer uit moest brengen, is hij blij met de reacties. "Ik ging even een beetje kijken op Twitter en zo en dan zie je dat mensen elkaar echt bedanken. Dat is toch mooi."

Of Goud, het in november geboren zoontje van Gers, zijn vader ook dankbaar is, weet de rapper nog niet. "Ik doe m'n best een goede vader te zijn. Ik stel mezelf de hele tijd vragen en stel me voor hoe het dan zou zijn, maar dat weet je niet. Die antwoorden komen vanzelf."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren