logo songteksten.net

Marco Borsato uit het ziekenhuis

(Novum) - Marco Borsato is weer thuis. De 47-jarige zanger heeft vrijdagmiddag het ziekenhuis verlaten, waar hij sinds woensdag lag nadat hij was getroffen door een kortdurende beroerte.

Op zijn website geeft Borsato een uitgebreide reactie. Op weg naar De Vrienden van Amstel Live! verdween zijn gezichtsvermogen deels. "Ik was duizelig, zag wazig, er was sprake van tunnelvisie en ik had moeite om rechtop te staan en mijn evenwicht te bewaren." Daarop besloot hij door te rijden naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, waar een TIA werd vastgesteld; een bloedprop in de bloedvaten van de hersenen.

"Mijn gezichtsvermogen is volledig terug, net zoals mijn evenwicht", laat Borsato weten. "Zoals het er nu uitziet is er geen sprake van blijvende schade. Ik realiseer me goed dat ik veel geluk heb gehad, het snelle handelen van de artsen heeft erger voorkomen." De vele steunbetuigingen hebben hem goed gedaan. "Ons huis is veranderd in een bloemenzee en de lieve kaarten blijven binnenstromen."

De zanger zegt 'erg geschrokken' te zijn. "Maar ik zie de toekomst optimistisch tegemoet. Ik ben ervan overtuigd dat ik er weer helemaal bovenop kom, maar ik zal de komende weken, weliswaar volledig in strijd met mijn karakter, extra rust in acht moeten nemen op dringend advies van de arts."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren