logo songteksten.net

Vrouw Marco Borsato flink geschrokken van TIA

(Novum) - Leontine Borsato schrok zich rot toen ze hoorde dat haar man Marco een kortdurende beroerte had gehad. "Dat geldt voor ons allemaal, voor ons hele gezin", zei Leontine in RTL Boulevard.

De presentatrice bracht haar drie kinderen zo snel mogelijk op de hoogte van de toestand van hun vader. "Vrij snel vanaf het moment dat ik wist wat er aan de hand was heb ik het aan de kinderen verteld, op een manier dat ze het konden begrijpen."

Borsato, die sinds vrijdagmiddag weer thuis, is volgens Leontine erg moe. "Dat hoort bij een TIA." Ze wil hem zo veel mogelijk steunen de komende tijd. "Het is een waarschuwing geweest van zijn lichaam en die moeten we zeker in acht nemen. Ik denk wel dat ik streng moet zijn, want hij is niet iemand die graag stil zit."

Eerder liet Marco al weten dat hij dankbaar was voor alle beterschapswensen, maar ook Leontine is ontroerd. "Het is ongelooflijk, alle steun die we hebben gekregen. Dat voelt echt goed en het is hartverwarmend. Het doet je heel goed dat heel veel mensen met je meeleven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren