logo songteksten.net

Will en Jaden Smith ontvangen Razzies

(Novum/AP) - Will Smith en zijn zoon Jaden zijn in de prijzen gevallen bij Golden Raspberry Awards, de jaarlijkse Amerikaanse filmprijzen voor slechtste film. Will kreeg de Razzie voor slechtste bijrol voor After Earth en zijn zoon kreeg de dubieuze eer voor zijn hoofdrol in de geflopte sciencefictionfilm. De twee kregen zaterdagavond ook een Razzie voor slechtste koppel.

After Earth won net als de komedie Movie 43 drie gouden frambozen. De geflopte komedie kreeg de prijs voor slechtste film, scenario en regisseur. Acteur en regisseur Tyler Perry kreeg de prijs voor slechtste actrice voor zijn rol als Madea in de komedie A Madea Christmas. The Lone Ranger won de prijs voor slechtste remake.

Kim Kardashian mag haar eerste acteursprijs in de kast zetten. Zij kreeg de Razzie voor slechtste vrouwelijke bijrol voor haar aandeel in Tyler Perry's Temptation.

De Golden Raspberry Awards werden voor de 34e keer uitgereikt in Los Angeles. De prijzen zijn een duidelijke sneer naar de grote Amerikaanse filmprijzen. Het is geen toeval dat de Razzies altijd een dag voor de Oscars worden uitgereikt. Meestal laten acteurs de gouden frambozen voor wat ze zijn, maar in het verleden zijn Hollywoodgrootheden als Sandra Bullock, Halle Berry en Paul Verhoeven hun onderscheidingen wel persoonlijk op komen halen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren