logo songteksten.net

Kinderen Krabbé vernamen scheiding niet van ouders

(Novum) - Martijn en Amanda Krabbé hebben hun vier kinderen niet zelf verteld dat ze gaan scheiden. "Het nieuws lag op straat voor we goed en wel even met ze hadden gezeten", vertelt Amanda aan weekblad Privé. Ze vindt dat heel erg.

Martijn en Amanda maakten vorige week bekend dat hun huwelijk, na meerdere tijdelijke breuken, definitief is gestrand. "Het allerergste vind ik het feit dat we het niet eens zelf aan onze kinderen hebben kunnen vertellen", zegt Amanda woensdag over de op handen zijnde scheiding. Hun jongste kind werd in 2008 geboren.

Geruchten dat iets dramatisch is voorgevallen, spreekt Amanda tegen. "Je moet me echt geloven als ik zeg dat er niets schokkends is gebeurd. Het is echt zo dat we samen tot dit besluit zijn gekomen en er allebei ook vrede mee hebben."

Veel meer dan dat 'de koek op' is, kan Amanda er 'met de beste wil van de wereld' niet over zeggen. "Er is namelijk nog totaal geen plan over hoe we nu verder gaan. Martijn woont gewoon nog bij mij en we weten gewoonweg nog niet wat er gaat gebeuren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren