logo songteksten.net

Taymir sinds jaar en dag klaar voor Paaspop

(Novum) - Taymir wil al sinds zijn oprichting, ruim een jaar geleden, spelen op festivals. De Haagse band zegt dan ook helemaal klaar te zijn voor Paaspop, dat vrijdag van start gaat. "We hebben er heel veel zin in", vertelt gitarist Mikkie B Wessels aan Novum Nieuws. "Eigenlijk zijn we er sinds we begonnen als band al klaar voor."

Een speciale voorbereiding op het Brabantse festival is volgens Wessels niet nodig. "We zijn sinds maart vorig jaar aan het spelen en hebben een clubtoer gedaan. Eigenlijk is dat onze voorbereiding." De zenuwen zijn volgens de gitarist ver te zoeken. "Na zo vaak spelen gaan de zenuwen vanzelf weg. Maar als we een paar weken niet gespeeld hebben, komen ze wel weer even terug."

Taymir staat zondag, tijdens de laatste dag van Paaspop, op het podium. Het festival in Schijndel begint vrijdag met een optreden van D-Wayne, waarna onder anderen Miss Montreal, Chef'Special en Thomas Azier acte de présence geven. Zaterdag zijn er optredens van onder anderen Triggerfinger en The Prodigy. Kaiser Chiefs is een van de afsluiters van zondag.

Volgens de organisatie van Paaspop beleeft het festival dit jaar 'de meest ambitieuze editie sinds de start in 1978'. "Getuige het duizelingwekkende programma komen er 175 acts gedurende 72 uur voorbij, verdeeld over dertien tenten en area's."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren