logo songteksten.net

Verdachte Bryan Singer zegt afspraken af

(Novum) - Bryan Singer heeft niet alleen persoonlijk last van de aantijging dat hij een minderjarige jongen seksueel zou hebben misbruikt. Ook professioneel moet de Amerikaanse regisseur en producent nu incasseren. Zo moet hij verstek laten gaan bij enkele grote media-evenementen, schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline.

Singer heeft besloten dit weekend niet aanwezig te zijn op de strip- en filmbeurs WonderCon in Anaheim. Daarnaast wil zender ABC hem niet inzetten bij de promotiecampagne van de nieuwe serie Black Box, die Singer produceerde. De filmmaker zou naar verwachting vooral vragen voor zijn kiezen krijgen die weinig met zijn werk te maken hebben.

Singer werd deze week aangeklaagd door een man die beweert dat de filmmaker hem vijftien jaar geleden seksueel heeft misbruikt. De inmiddels 48-jarige Singer zou zich op een feestje van een bevriende zakenman aan hem hebben vergrepen.

Hoe dan ook is de timing van de kwestie buitengewoon ongelukkig voor de filmmaker. Zijn langverwachte nieuwe film X-Men: Days of Future Past, een miljoenenproductie met een sterrencast, verschijnt volgende maand in de bioscopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren