logo songteksten.net

Jagger rouwt op Scotts favoriete vakantie-eiland

(Novum) - Mick Jagger is naar het eiland Mustique gevlogen om daar de dood van zijn vriendin L'Wren Scott te verwerken. Dat schrijft de Britse krant The Mirror op basis van een bron. De 70-jarige Rolling Stone en de 21 jaar jongere Scott brachten regelmatig hun vakantie door in een strandvilla op het eiland in de Caraïbische Zee. Vorige maand bezocht het stel de villa nog, toen Jagger met de Rolling Stones door Azië toerde.

Naar verluidt reist Jagger samen met zijn oudste dochter Karis, uit een eerdere relatie. Zij staat haar vader bij sinds Scott vorige maand dood werd gevonden in haar appartement in New York. Ze pleegde zelfmoord.

"L'Wren bezocht de plek nog een paar weken voordat ze stierf", zegt de bron. "Het is hun intiemste en vredigste plek." De bron stelt dat Jagger een enorme klap te verwerken heeft. "Wellicht dat hij die nooit helemaal te boven komt, maar dit is nu de beste plek voor hem."

Ondanks de steun die Jagger van zijn dochter krijgt, is hun relatie opmerkelijk. Zo probeerde de zanger toen Karis 12 was aan te tonen dat hij niet haar biologische vader was.

Hoe dan ook staat het volgende optreden van de Stones gepland op 26 oktober in Oslo. Tot die tijd zijn concerten afgelast of voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren