logo songteksten.net

Waylon nooit minachtend geweest over Songfestival

(Novum) - Waylon heeft zich naar eigen zeggen niet laatdunkend uitgelaten over het Eurovisie Songfestival en de deelnemende artiesten. "Het is compleet uit zijn verband getrokken", zei hij in RTL Boulevard over zijn interview met het AD. Daaruit kwam naar voren dat Waylon zijn album met Ilse DeLange belangrijker vindt dat hun deelname aan het festijn en niet onder de indruk is van de concurrentie.

Waylon benadrukt dat de vragen hem werden gesteld op een persdag over het nieuwe album en op dat moment helemaal gericht was op de cd. "Dat ze dat zo groot neerzetten, daar kan ik me bijna niet tegen verdedigen", aldus de zanger. Hij geeft wel toe 'een ongelukkige uitspraak' te hebben gedaan toen hij zei dat sommige acts hem doen denken aan 'tweedehands Youtube-fragmenten'.

"Ik ben nooit minachtend geweest over het Songfestival of welke artiest dan ook", vindt Waylon . "Iedereen mag een mening over een liedje hebben en ik mag ook een mening hebben over wat er gebeurt op het Songfestival." Over twee weken proberen hij en DeLange zich als The Common Linnets via de halve finale te plaatsen voor de eindstrijd van het Eurovisie Songfestival. Ze doen dat met het liedje Calm After the Storm.

Het Songfestival vindt dit jaar plaats in Kopenhagen en Waylon gaat daar met de auto naartoe. "Ik vind het heerlijk om roadtrips te maken", legt de zanger uit. "Dat is mijn voorbereiding op het Songfestival."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren