logo songteksten.net

Ook Aaron Carter was verslaafd aan medicijnen

(Novum) - Aaron Carter heeft op het randje van de dood gebalanceerd door een medicijnverslaving. De zanger nam door een angststoornis grote hoeveelheden van de angstremmer Xanax. Carter is het eveneens zingende broertje van Backstreet Boy Nick, die in het verleden verslaafd was aan drank en drugs.

De 26-jarige Carter ontwikkelde de verslaving toen hij meedeed aan Dancing with the Stars in 2009. "Ik had plankenkoorts", zei Carter in het Amerikaanse programma Entertainment Tonight. Ook Carters zus Leslie was verslaafd aan het middel. Carters moeder en zijn broer Nick grepen in en stuurden hem naar een afkickkliniek. "Ik kreeg een tweede kans om te leven, maar Leslie kreeg die kans niet." Leslie overleed in 2012 na een overdosis.

Carter is momenteel clean naar eigen zeggen en doet er alles aan om zijn verleden achter zich te laten. Een van zijn doelen is het terugwinnen van zijn ex, Hilary Duff. Onlangs werd bekend dat Duff mogelijk weer beschikbaar is, omdat ze zou gaan scheiden, hoewel ze na die aankondiging nog diverse keren werd gezien met haar man. "Ik geef de strijd om Hilary niet zomaar op."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren