logo songteksten.net

Marco Borsato telt zegeningen door TIA

(Novum) - Marco Borsato kijkt naar eigen zeggen anders naar zijn leven nadat hij in januari een korte beroerte had gekregen. "Wanneer je van je sokkel valt herijk je alles. Je vrienden, je relaties, je gezin, je werk. Zodat je weet waar je het voor doet", zegt de zanger in De Telegraaf.

"En als Soundmixshow-zanger, die vervolgens al 24 jaar volle zalen trekt, moet ik bekennen dat zingen en optreden het allerbelangrijkste blijven", vervolgt Borsato. De zanger, die inmiddels weer aan het toeren is, voelt zich goed. "Ik mag alles weer van de dokter. Fysieke klachten heb ik eigenlijk niet, stem en lijf zijn in orde. Al duurde dat natuurlijk wel even. Ik heb naar mijn idee best een serieuze waarschuwing gekregen."

De 47-jarige Borsato reist met zijn Duizend Spiegels-tournee ook langs kleinere concertzalen in Nederland. "Dat is ook meteen het mooie aan de huidige toer", legt hij uit. "Doordat ik nu in kleinere zalen speel, herken ik stemmen in het publiek en zie ik gezichten. Het voelt alsof ik na al die grote shows een keer bij hen op bezoek kom in plaats van andersom."

De zanger vertrekt maandag naar CuraƧao waar hij zaterdag optreedt. "Ik hoorde dat er twaalfhonderd Nederlanders mee die kant op gaan, dat heb ik in mijn gekste tijden nog niet meegemaakt."

Het is volgens Borsato zijn grootste concert op het eiland, waar hij al tien jaar niet heeft opgetreden. "Ook voor de band is het natuurlijk lekker om er even uit te zijn. Dat we ook daar even kunnen vieren dat we dit nog mogen doen samen. Dat is zo belangrijk. Zo'n TIA maakt dat je je zegeningen nog eens telt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren