logo songteksten.net

Zoontje inspireert muziek Gers Pardoel

(Novum) - Gers Pardoel werd voor zijn nieuwe album erg geïnspireerd door zijn zoontje Goud. "Goud is een grote inspiratiebron", zegt de rapper, die in november vader werd, dinsdag in het AD. "De verbazing op zijn gezicht als ik een toets indruk en er vervolgens geluid klinkt, is echt vertederend."

De 33-jarige Pardoel, die vrijdag zijn nieuwe plaat De Toekomst Is van Ons uitbrengt, zoekt samen met zijn zoon op Youtube naar muziek. "En wisselen die af met tekenfilmpjes. Op die manier werken, met je eigen kind op schoot, is het mooiste wat er is."

De rapper, die Goud kreeg met zijn vriendin Selina, geniet nog steeds met volle teugen van het vaderschap. "Thuiskomen is zo gaaf. Als Goud slaapt, geef ik hem voorzichtig een kusje. En fluister zacht hoeveel ik van hem houd", vertelt hij. "Misschien voelt hij zich op z'n gemak als hij de stem van zijn papa hoort. Natuurlijk knuffel ik hem ook dood als ik overdag vertrek. Die lach op zijn gezicht. Man, ik ben nog steeds volledig in de zevende hemel."

Zijn vriendin Selina, die ook zijn manager is, zorgt ervoor dat de rapper vaker thuis is. "Ik ben blij dat ik iemand heb die af en toe flink op de rem trapt en alles zo plooit dat er ook nog ontspannende pyjamadagjes mogelijk zijn", legt hij uit. "Na zo'n rustpauze ben ik weer helemaal opgeladen. Dan kan Gersje weer knallen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren