logo songteksten.net

Jennifer Lopez toch bij opening WK

(Novum) - Jennifer Lopez gaat wel degelijk een deuntje zingen bij de openingsceremonie van het WK voetbal in Brazilië. Dat zegt haar woordvoerder nadat de FIFA eerder bekendgemaakt had dat de zangeres zich terugtrok om 'productionele redenen'.

"Jennifer heeft altijd gedroomd van een optreden bij de openingsceremonie van een WK", liet de woordvoerder weten aan het Amerikaanse blad People. "We hebben naar de planning en de logistiek gekeken en eerdere berichten waren voorbarig. Jennifer zou haar fans nooit teleur willen stellen. Ze is er gewoon bij."

Volgens ingewijden had de zangeres te veel noten op haar zang en toen de organisatie niet met haar eisen akkoord ging, zegde ze af. "Ze wilde dat alles voor haar werd betaald: privétransport, haar hotel en alle kosten die haar entourage maakte", zei een bron tegen Radar Online. Na een gesprek met haar platenlabel realiseerde ze zich dat de aandacht tijdens het WK toch wel goed van pas kan komen. "Het was heel dom geweest als ze het WK niet zou hebben uitgebuit voor de publiciteit."

Lopez zingt samen met Pitbull en Claudia Leitte het officiële WK-anthem We Are One. De drie treden donderdag samen op voorafgaand aan de eerste wedstrijd tussen Brazilië en Kroatië.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren