logo songteksten.net

'Kanye West schrapt Jay-Z uit songteksten'

(Novum) - Kanye West rapt niet meer over collega Jay-Z. De rapper heeft tijdens recente optredens in songteksten niet meer verwezen naar zijn vriend en collega. Dat beweren althans meerdere fans op het forum Kanye To The. De twee rappers zouden ruzie hebben.

De 37-jarige West zou tijdens recente shows bij nummers als Blood on the Leaves en Cold de naam van Jay-Z hebben geschrapt. Zo ontbrak in Cold de naam Jay en in Blood on the Leaves veranderde hij de tekst waardoor het niet meer ging over 'Jay die met Beyoncé is'.

De rappers, die geregeld samenwerken en twee jaar geleden samen toerden, hebben naar verluidt ruzie met elkaar. Zo was Jay-Z vorige maand niet aanwezig tijdens het huwelijk van West en Kim Kardashian.

Hoewel de twee nog niet hebben gereageerd op een ruzie, liet Kardashians moeder Kris Jenner weten dat niemand Jay-Z mistte tijdens het huwelijk. "Als je er was geweest, dan had je wel gemerkt dat dat het laatste was waar mensen mee bezig waren", zei de realityster dinsdag tegen de Australische radiozender Kiis FM. "Er speelden zo veel andere dingen dat ik er geen seconde aan heb gedacht."

West werd in 2001 bekend nadat hij met Jay-z had samengewerkt aan diens succesvolle plaat The Blueprint. Vervolgens waren de heren op meerdere platen van elkaar te horen. Ook brachten de rappers in 2011 samen het album Watch the Throne uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren