logo songteksten.net

Megan Fox verbiedt kinderen televisie

(Novum) - Megan Fox wil niet dat haar kinderen voor de televisie zitten. "Ze worden dan overladen met allerlei beelden en dat is erg overweldigend en stimuleert ze te veel. Ik denk dat dat voor iedereen geldt", zegt de actrice, die een 2-jarige zoon en een zoontje van vier maanden heeft, in het Amerikaanse tijdschrift Parents.

"Ik kijk zelf ook geen televisie omdat ik het te veel vind. Het overweldigt mij en ik kan daar niet mee omgaan", legt ze uit. Toch mogen haar jongens, die ze kreeg met acteur Brian Austin Green, wel films kijken. "Bij films is er sprake van een begin, middenstuk en een einde. Het is duidelijk. Dat is iets anders dan je kinderen voor de tv zetten omdat die beelden maar blijven doorgaan."

De 28-jarige actrice vindt het wel lastig dat ze de televisie niet als afleidingsmanoeuvre kan gebruiken tijdens het opvoeden. "Het is niet zo dat ik mijn oudste Noah voor de tv kan zetten zodat ik kan zorgen voor Bodhi", legt ze uit. "Ik moet Noah daarbij betrekken zodat niemand zich verwaarloosd voelt. Het is overduidelijk een grote chaos."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren