logo songteksten.net

Jermaine Jackson gesteund door herdenkingen Michael

(Novum) - Jermaine Jackson heeft veel steun aan alle herdenkingen die wereldwijd zijn georganiseerd vanwege de sterfdag van zijn broer Michael. "Jullie aardigheid en liefde steunen mij. Bedankt", twitterde de zanger. De King of Pop stierf woensdag precies vijf jaar geleden op 50-jarige leeftijd aan een overdosis van het zwaar bedwelmende middel propofol.

"Hoe je Michael ook herdenkt, ik stuur jullie veel liefde op deze zware dag", vervolgde Jermaine. De 59-jarige zanger vindt het nog steeds moeilijk dat zijn broer er niet meer is. "De pijn wordt nooit minder. De afwezigheid van Michael is nog steeds heel zwaar. Maar laten we steun vinden in mooie herinneringen en zijn muziek."

Vanwege de sterfdag van Jackson werden wereldwijd herdenkingen georganiseerd. Ook in Nederland werd op meerdere plekken aandacht besteed aan de zanger. Zo werden in Scheveningen lampionnen te water gelaten en kwamen in het Noord-Brabantse Best tientallen fans bijeen om zonnebloemen te leggen bij een elf meter hoog beeld van het popidool.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren