logo songteksten.net

Jimmy Fallon bij ontbijt aan alcohol door Emmy's

(Novum) - Jimmy Fallon is dolgelukkig met zijn eerste Emmy Award-nominatie als presentator van de Tonight Show. "Zo blij dat ik deze ochtend ben genomineerd voor een Emmy. Nog blijer dat ik een excuus heb voor de champagne die ik al aan het drinken was om negen uur", grapt hij via Twitter.

De genomineerden voor de prestigieuze Amerikaanse tv-prijs werden donderdagochtend in de VS bekendgemaakt. Fallon, die de legendarische latenightshow sinds februari presenteert, gaat op in de categorie beste varietyserie. "Tot nu toe een geweldige dag", vervolgt hij. "Net gehoord dat we zijn genomineerd voor een Emmy en mijn dochter heeft haar eerste woorden gezegd: Zet 'm op, Daily Show!" De komiek staat in de categorie onder meer tegenover The Daily Show With Jon Stewart.

Matthew McConaughey maakt kans op een Emmy in de categorie beste mannelijke hoofdrol voor zijn rol in de politieserie True Detective. "Ik ben vereerd om genomineerd te zijn met zo veel getalenteerde acteurs", laat hij weten in een verklaring aan de Amerikaanse zender ABC. "Dit is een prachtige categorie met klinkende acteerprestaties."

McConaughey neemt het op tegen onder anderen zijn tegenspeler Woody Harrelson en House of Cards-acteur Kevin Spacey. Harrelson vindt het 'vleiend om genomineerd te zijn', zegt hij tegen de Amerikaanse film- en tv-website The Wrap. "Maar ik moet mijn stem uitbrengen op Matthew. Hij heeft naar mijn mening de beste prestatie van zijn leven neergezet."

Voormalig Friends-acteur Matt LeBlanc voelt zich 'waarlijk vereerd' door zijn nominatie voor zijn rol in Episodes in de categorie beste mannelijke hoofdrol in een comedyserie. "Wow, het is vroeg en nog donker buiten, maar bedankt Academy", richt hij zich via het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter aan de organisatie achter Emmy's. De prijzen worden 25 augustus uitgereikt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren