logo songteksten.net

Eva Simons loost rode kuif voor huwelijk

(Novum) - Eva Simons wil zich optimaal voorbereiden op haar trouwerij. De 30-jarige zangeres treedt maandag in het huwelijk met de twee jaar oudere dj Sidney Samson en is zelfs bereid haar kenmerkende rode kuif te laten verwijderen. "We zien wel wat de kapper er van maakt, maar hij gaat eraf", zei ze donderdag in RTL Boulevard.

Het feest moet sowieso nogal een grootse aangelegenheid worden, met veel muzikale optredens. "We laten ook mensen uit de Verenigde Staten overkomen", zegt Simons geheimzinnig. "We hebben een duidelijk plan voor welke band wanneer speelt. En natuurlijk gaan we samen ook even 'back to back' draaien. Dat vinden we zelf zo leuk."

Samson blijft er wat nuchterder onder. "Mensen die mij kennen, weten dat ik niet zo snel van mijn stuk te brengen ben." De dj heeft zelfs nog enkele optredens gepland staan, daags voor zijn huwelijk. "Ik zit nu in Oostenrijk en heb zaterdag nog drie gigs. Zondag is mijn rustdag en dan maandag trouwen. Ik ben er helemaal klaar voor, ik ben helemaal gelukkig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren