logo songteksten.net

Vrouw John Legend aangezien voor escortmeisje

(Novum) - Chrissy Teigen, de vrouw van zanger John Legend, is tijdens een bezoek aan een chic hotel in Los Angeles aangezien voor een dure callgirl. Legend en Teigen checkten in voor een romantisch verblijf, waarna iemand van het personeel een roddelblad vertelde hoe Legend met een prostituee aan zijn arm om een kamer vroeg.

"Het was verschrikkelijk", zei de 28-jarige Teigen volgens Britse media. Ze kan er inmiddels wel al weer om lachen. "Gelukkig was het in elk geval een dure prostituee."

Teigen voelde zich onlangs ook beledigd door de Amerikaanse modeketen Forever 21, die haar voor een fotosessie had uitgenodigd maar haar wegstuurde omdat ze 'te dik' was.

"Ze hebben een paar foto's genomen en die naar mijn agentschap gemaild. Dat belde me op terwijl ik daar nog op de set liep en vertelde me dat de opdrachtgever met te dik vond en dat ik daar meteen weg moest om mijn maten op te laten nemen. En ik haat jullie, Forever 21. Ik haat jullie intens. Eerlijk waar, jullie zijn verschrikkelijk."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren