logo songteksten.net

Ellen DeGeneres geeft drank op voor huwelijk

(Novum) - Ellen DeGeneres stopt met drinken uit solidariteit met haar echtgenote Portia de Rossi. Dat schrijft het Amerikaanse Ok! Magazine. De Rossi liet zich in mei naar verluidt opnemen in een afkickkliniek vanwege een alcoholverslaving.

Het is nogal een offer voor de presentatrice. "Ellen heeft altijd al stevig gedronken, ze is dol op een wijntje", zegt een bron. "Maar ze beseft dat ze deels verantwoordelijk is voor het gedrag van Portia, en dus ook voor haar gang naar de afkickkliniek."

De 56-jarige DeGeneres en de vijftien jaar jongere De Rossi zijn op 16 augustus zes jaar getrouwd. De twee hebben de afgelopen weken flink in hun relatie geïnvesteerd. Zo heeft DeGeneres vakantie opgenomen om met De Rossi een boottocht langs de Kroatische kust te maken.

"Ellen houdt meer van Portia dan van wie ook en wil er alles aan doen om te zorgen dat ze gelukkig en gezond blijft", zegt de bron. "Ze realiseert zich dat drinken in het bijzijn van Portia gewoon egoïstisch is. Op dit moment is hun huwelijk beter dan het afgelopen jaren is geweest en Ellen is blij dat haar vrouw weer gezond is. Ze wil van elk moment met Portia genieten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren