logo songteksten.net

Maurice Wijnen is dankbaar voor bekendheid

(Novum) - Theatermaker Maurice Wijnen vindt het handig dat hij geregeld wordt herkend. "Ik ben heel geleidelijk aan bekend geworden. Ik vind het nog steeds raar als mensen me herkennen, maar het heeft me ook geholpen om me een betere voorstelling te maken van wat bijvoorbeeld Chantal Janzen meemaakt", zegt Wijnen, die ook te zien is als showbizzdeskundige in Shownieuws, in het AD.

"Al is het absoluut niet hetzelfde: ik ben bekend, niet beroemd. Toch begrijp ik nu hoe groot de druk is van al die aandacht, helemaal als je vlak voor een première zit", legt de creatief directeur van Joop van den Endes Stage Entertainment uit. De 44-jarige Wijnen vindt het nog steeds geweldig om te werken aan theaterproducties. "Nog steeds heb ik heel geregeld een in-mijn-arm-knijpmomentje."

Wel heeft de theatermaker het voorlopig te druk om zijn bruiloft met Ronald den Ouden te plannen. "Het vereist zorgvuldige planning en daar is de komende maanden met Moeder, Ik Wil Bij de Revue even geen tijd voor", zegt Wijnen over de voorstelling die in september in première gaat. Wel kijkt de theatermaker, die in mei na een relatie van vier jaar ten huwelijk werd gevraagd, uit naar de grote dag. "Trouwen was niet echt een prioriteit van mij, maar nu ik gevraagd ben, vind ik het een heel mooi en spannend moment om naar uit te kijken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren