logo songteksten.net

Yolanthe ongemakkelijk in evakostuum

(Novum) - Yolanthe Sneijder-Cabau voelt zich niet op haar gemak als ze haar kleren uit moet trekken voor vrijscènes. "Hoe goed je ook op elkaar bent ingespeeld, het blijft altijd een beetje ongemakkelijk. Je geeft jezelf letterlijk en figuurlijk bloot", zegt de actrice in Grazia.

De 29-jarige voetbalvrouw is dan ook blij dat ze op televisie een stuk minder bloot is dan op de set. "Want daar glijdt de camera misschien van een stukje borst naar een beetje been, rug of billen. Je krijgt geen full naked shot te zien, maar zo sta je wel op de set. Best even pittig."

Ook in de nieuwe RTL 5-serie Bluf, die in het najaar op de buis moet komen, moest Sneijder-Cabau aan de naaktscènes geloven. Zo liep de actrice de laatste draaidag vooral in haar lingerie. "En aan het einde van de avond was de douchescène. En tja, onder de douche draag je over het algemeen vrij weinig."

Yolanthe was dan ook blij dat ze dergelijke scènes met haar 'maatje' Jan Kooijman opnam. "We hebben altijd lol samen en hij is ontzettend lief en oprecht", vertelt de brunette. "Tussen de opnames van vooral deze 'intieme scènes' door liggen we ook vaak in een deuk. Dat kan alleen met iemand die je vertrouwt en bij wie je je op je gemak voelt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren