logo songteksten.net

Patty Brard vindt zichzelf een heuse bridezilla

(Novum) - Patty Brard vindt zichzelf een behoorlijk helse bruid in spe. "Ik ben echt je worst nightmare", bekent de presentatrice voor de camera van Novum Nieuws. "Ik ben echt stilistisch zo hysterisch dat ik denk: Pat, waar gaat het nou eigenlijk om?"

De 59-jarige Brard, die eind september op Ibiza trouwt met architect Antoine van de Vijver, stelt zichzelf dagelijks de vraag waaraan ze is begonnen. "Daar word ik mee wakker en daar ga ik mee naar bed", stelt Brard, die door camera's wordt gevolgd in haar weg naar het altaar. "Het is zo'n uit de hand gelopen productie aan het worden. Toen ik 'ja' zei, dacht ik: we gaan lekker op Ibiza met twintig mensen met de voetjes in het zand en maken er verder niet zo'n ding van."

De gastenlijst bleef echter maar groeien volgens de presentatrice. Zo werd afgesproken een reallifesoap te maken rond de trouwerij, moesten al Brards collega's van SBS6 worden uitgenodigd en kondigde Shownieuws aan ook af te reizen naar Ibiza voor opnamen. "Toen zaten we ineens op een gastenlijst van duizend man en toen dacht ik: wacht eens even, het was toch dertig man met de voetjes in het zand? Die gastenlijst is een nachtmerrie."

Brard heeft er slapeloze nachten van. "Vannacht ben ik om 01.00 uur gaan slapen en om 04.30 was ik alweer klaarwakker. Dan ga ik weer zitten tellen", zegt ze. "Als je niet zo perfectionistisch bent, is het allemaal niet zo erg, dan kun je het lekker laten gaan. Maar ik laat lekker niks gaan, want ik wil dat de bloemen passen bij de taart, de taart moet passen bij de jurk, en ik ben gaan kijken wat voor kleur de loper is. Ik wil geen rode loper want da's stom bij de jurk."

De presentatrice, die drie keer eerder getrouwd was, hoopt dat alles op z'n pootjes terechtkomt. "Ik wil gewoon dat het klopt. Ik wil dat iedereen het naar z'n zin heeft." Ze hoopt dat ze straks terugkijkt op de mooiste dag uit haar leven met het besef dat er veel stress was, maar dat alles uiteindelijk goed kwam. "Maar ik moet ook wel een beetje leren loslaten, da's ook wel een proces voor mij."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren