logo songteksten.net

'Kutcher en Kunis trouwen over jaar'

(Novum) - Ashton Kutcher en Mila Kunis zijn van plan volgend jaar juli te trouwen. De acteur en de actrice, die in februari hun verloving wereldkundig maakten, willen eerst rust na de komst van hun eerste kind. Dat vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

De twee willen volgens de bron niet te veel gasten op hun huwelijk, maar toch zou de hele cast van de That '70s Show, de serie waar Kutcher en Kunis samen in speelden, een uitnodiging krijgen. "Ze gaan nog steeds goed om met iedereen. De kans is groot dat Danny Masterson de getuige wordt van Ashton, want ze zijn een soort broers."

De 30-jarige Kunis bevestigde in mei in verwachting te zijn. Zij en de zes jaar oudere Kutcher zouden na hun bruiloft snel gezinsuitbreiding willen. "Ze willen allebei een groot gezin en willen kort na hun huwelijk beginnen aan hun tweede kind. Ze zijn zielsverwanten en weten dat ze altijd bij elkaar blijven."

De acteur en de actrice leerden elkaar eind jaren negentig kennen. Toch sloeg de vonk pas in 2012 over, een paar maanden nadat het huwelijk van Kutcher en Demi Moore was gestrand. Kunis had eerder een relatie met Home Alone-acteur Macaulay Culkin.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren