logo songteksten.net

Kim-Lian gaat op zoek naar geheim goed huwelijk

(Novum) - Kim-Lian van der Meij gaat de veelbesproken SBS-show Het Geheim van een Goed Huwelijk presenteren. Dat maakte de zender dinsdag bekend. SBS en RTL ruzieden lange tijd over het tv-format waarin wildvreemden elkaar het jawoord geven.

Voor Het Geheim van een Goed Huwelijk, dat vanaf 10 september bij Net5 te zien is, trouwen vier stellen. Twee stellen hebben elkaar 'op natuurlijke wijze' gevonden, de andere twee zien elkaar voor het altaar voor het eerst. Die koppels worden na onder meer een MRI-test samengesteld door een team van wetenschappelijke experts. De vraag is welk echtpaar het het langst volhoudt. De pasgetrouwde stellen worden veertien weken gevolgd en krijgen allerlei uitdagingen voor hun kiezen. Zo moeten ze een weekeind kamperen in een klein tentje en voor kinderen zorgen.

Het Geheim van een Goed Huwelijk is gebaseerd op het format Married at First Sight. Zowel SBS als RTL ging vorig jaar aan de slag met dat idee voor een programma. SBS ging in zee met Talpa, RTL trok de Duitse producent Red Arrow aan. Die stapte naar de rechter omdat SBS met een kopie van zijn programma zou komen, maar de rechter oordeelde in oktober dat beide zenders hun plannen uit mogen werken. Een beroep in die zaak loopt nog. RTL liet destijds weten geen oren meer te hebben naar een programma als Married at First Sight als ook SBS daarmee zou komen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren