logo songteksten.net

Derulo op de bres voor 'wanhopige' Thicke

(Novum) - Jason Derulo begrijpt wel waarom Robin Thicke zijn vrouw probeert terug te winnen met een album. "Je kunt het hem niet kwalijk nemen dat hij het probeert. Hij doet er alles aan om zijn meisje terug te krijgen", zegt de zanger tegen entertainmentzender E!. Thicke bracht eind vorige maand de plaat Paula uit, in een poging zijn vrouw Paula Patton terug te winnen.

De 24-jarige Derulo, die met Thicke heeft samengewerkt, heeft het met de zanger ook gehad over Patton. "We zijn geen beste vrienden, maar hij heeft erover gepraat. Je kunt het echt merken als iemand per se iemand terug wil."

Thicke, die zijn huwelijk in februari zag stranden, probeert sinds de breuk een scheiding te voorkomen. De vele lijmpogingen van de zanger hebben tot nu toe naar verluidt nog niets opgeleverd. Ingewijden zeiden eerder dat Thicke zich bij de breuk zou hebben neergelegd. Volgens Derulo is het logisch dat de zanger zo open was over zijn gevoelens. "Dat is wat je als muzikant en liedjesschrijver doet. We hebben het hart op de tong en we voelen ons veilig als we liedjes schrijven."

De zanger kan zich dan ook vinden in Thicke's smeekplaat. "Zo zijn creatieve mensen. Als hij niet creatief was, dan had hij het er helemaal niet over, maar doordat hij dat wel is, is dat waar hij aan denkt en waar hij het over heeft."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren