logo songteksten.net

New Kids-makers bezig met twee nieuwe films

(Novum) - De makers van de New Kids-films en Bro's before Ho's, Steffen Haars en Flip van der Kuil, werken aan twee nieuwe films. "Met eentje zijn we na Bro's before Ho's begonnen en met de andere een paar maanden geleden", vertelt Haars aan Novum Nieuws.

"Wanneer, waar en hoe is allemaal nog onduidelijk", aldus de 34-jarige Haars. "Het worden wel comedy's, typische Steffen en Flip-films. We gaan lekker, zal ik maar zeggen."

Donderdag werd bekend dat Bro's before Ho's, dat in december in de Nederlandse bioscopen verscheen, is geselecteerd voor een Amerikaans en een Canadees filmfestival. "Da's erg tof", vindt Haars. "Het is een hele eer dat wij worden uitgenodigd om erbij te zijn."

Volgens de regisseur is de manier waarop hij en Van der Kuil films maken niet taalgebonden. "Onze humor valt lekker in de Verenigde Staten. Ze snappen wat wij bedoelen met onze films." Of Bro's before Ho's ook in de Noord-Amerikaanse bioscopen gaat draaien, weet Haars niet. "Zo'n filmfestival kan daar misschien wel voor zorgen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren