logo songteksten.net

Tara Reid introduceert haaienparfum

(Novum) - Tara Reid krijgt maar geen genoeg van haaien. De Sharknado-actrice wil zelfs ruiken als een van de beesten. Reid lanceerde donderdag het parfum Shark by Tara. Het luchtje is voor nog geen 25 dollar te bestellen via haar website.

Shark is volgens Reid een 'licht en verfrissend parfum dat uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik'. Het luchtje van het voormalig feestbeest combineert onder meer munt, viooltjes en citroen. Ook is een vleugje jasmijn en tuberoos te bespeuren. "We hopen dat jullie net zo veel plezier hebben van het dragen van het luchtje als dat wij hadden tijdens het maken", aldus Reid.

De 38-jarige actrice is een van de sterren uit de Sharknado-films. Het tweede deel van de bizarre rampenfilm beleefde woensdag zijn première op internet en zorgde in de Verenigde Staten voor een kijkcijferrecord. Vier miljoen Amerikanen zagen hoe in een tornado slingerende witte haaien New Yorkers verslonden.

Reid, die eerder te zien was in de American Pie-films, liet onlangs weten heilig te geloven in de plot van Sharknado 2: The Second One. "Het zou echt kunnen gebeuren. Het is te vergelijken met vliegende varkens. Ik denk niet dat varkens kunnen vliegen, maar haaien kunnen wel in een tornado terechtkomen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren