logo songteksten.net

Harry Potter-regisseur in beeld voor spin-off

(Novum) - David Yates is mogelijk nog niet van Harry Potter af. De regisseur, die vier van de acht Potter-films regisseerde, is in gesprek voor de regie van de spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

De Britse Yates was verantwoordelijk voor de laatste vier films naar de boeken over de tovenaarsleerling. De regisseur zou daardoor een goede band hebben opgebouwd met J.K. Rowling, die de Harry Potter-boeken schreef en veel op de set van de films te vinden was. Rowling pent ook het scenario voor Fantastic Beasts and Where to Find Them.

De spin-off speelt zich af in de tovenaarswereld, maar ongeveer zeventig jaar voordat Potter en zijn klasgenoten werden geboren. De titel komt van het boek dat alle tovenaarsleerlingen op school gebruiken om meer te weten te komen over magische wezens.

Rowling onthulde eerder dit jaar de eerste versie van het script al af te hebben. Het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscoop moet verschijnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren