logo songteksten.net

Yvon Jaspers niet meer in busje langs boeren

(Novum) - Yvon Jaspers trekt in het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw met een ander voertuig door Nederland. "Het blauwe busje heeft het na vijf seizoenen begeven. Dus we hebben een nieuwe auto", vertelt Jaspers in een interview. Voortaan trekt ze in een klassieke rode Jeep door het land voor het KRO-programma.

Na een internationale editie heeft Jaspers weer zin kriskras door Nederland te crossen om boeren aan de liefde van hun leven te helpen. "Doordat we vorig jaar Boer Zoekt Vrouw Internationaal hebben gemaakt, is het nu alweer twee jaar geleden dat we met het busje door het land gingen. En omdat de internationale serie zo anders was om te maken, voelt het nu toch weer en beetje als nieuw."

Jaspers stelt de nieuwe boeren zondagavond 7 september op NPO 1 voor aan het publiek. "Het zijn weer heel andere boeren dan die we tot nu toe hebben gezien. Een aantal heeft een bedrijf dat wij nog nauwelijks kennen, een aantal woont op een plek die we niet eerder zagen in het programma. En dan heb ik het nog niet eens over de karakters."

Volgens de presentatrice zijn er nog steeds honderden Nederlandse boeren die verlegen zitten om een geliefde. "Er waren dit jaar meer aanmeldingen dan voorgaande jaren. Zoveel mannen die je echt het geluk in de liefde gunt. Iemand dan teleur moeten stellen is vreselijk moeilijk."

Van de vierhonderd boeren die zich bij de KRO meldden, zijn er tien geselecteerd die volgende week worden voorgesteld. Zij krijgen brieven van het publiek. De zoektocht naar de ware van de vijf populairste boeren wordt gevolgd in de uitzendingen van Boer Zoekt Vrouw.

Het datingprogramma voor agrariƫrs viert dit jaar een jubileum. Boer Zoekt Vrouw werd op 21 november 2004 voor het eerst uitgezonden. Vanwege het tienjarig bestaan komt de KRO op 21 en 28 december, voor de start van het nieuwe seizoen, met twee speciale uitzendingen. Daarin gaat Jaspers langs bij de boeren die de afgelopen jaren deelnamen.

Na al die jaren Boer Zoekt Vrouw heeft Jaspers nog steeds geen genoeg van het programma. "Ik ben als een vis in het water in dit programma. Het heeft het leven van veel mensen verrijkt. Dat maakt dat er voor mij geen enkele reden is om te denken aan stoppen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren