logo songteksten.net

Joan Rivers nog steeds kunstmatig in leven gehouden

(Novum/AP) - Joan Rivers wordt nog steeds met behulp van apparaten in leven gehouden. Dat heeft haar dochter Melissa dinsdag laten weten in een verklaring aan Amerikaanse media. De 81-jarige comédienne werd donderdag getroffen door een hartstilstand.

"We zijn ontzettend dankbaar voor alle liefde en steun die we hebben ontvangen", is te lezen in de verklaring. Melissa weidt verder niet uit over hoe het met haar moeder gaat, die kritiek maar stabiel zou zijn. "Ik weet dat mijn moeder overdonderd zou zijn door alle liefde en ik wil iedereen bedanken die voor ons bidt."

Hoewel een ingewijde van entertainmentzender E! eerder nog optimistisch leek over de toestand van Rivers, zei een andere ingewijde in de New York Daily News dat de opnames van Rivers' programma Fashion Week zijn uitgesteld. Het programma, dat wordt uitgezonden op entertainmentzender E!, zou later deze week worden opgenomen.

Rivers kreeg de hartstilstand donderdag terwijl ze op de operatietafel lag voor een kleine ingreep aan haar stembanden. De comédienne werd vervolgens naar een ziekenhuis in New York gebracht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren