logo songteksten.net

Simon Keizer leerde veel van afwijzingen

(Novum) - Simon Keizer is meermaals afgewezen door een vrouw. De Volendammer vindt dat achteraf echter geen straf. "Ik denk dat het goed om blauwtjes te lopen", vertelde de 30-jarige zanger woensdag in Koffietijd. "Als je echt voor iemand wil gaan, weet je dat je het anders aan moet pakken."

Achteraf snapt Keizer maar al te goed dat dames destijds niet stonden te springen om met hem mee naar huis te gaan. "Ik denk dat het lag aan mijn openingszin. Die was altijd: hoe laat gaan we naar huis? Dan heb je maar meteen duidelijkheid." Volgens de Volendammer reageerden vrouwen heel verschillend op zijn vraag en heeft hij ook wel eens een klap gehad. "Ja, ik heb hem vaker gebruikt. Je moet je winkansen wel spreiden", grapte Keizer.

Keizer, die met zangmaatje Nick Schilder een ode aan de vrouw opnam, zou als hij een dag vrouw was vooral nieuwsgierig zijn naar zijn rondingen. "Daar hou ik wel van. Ik vraag me af hoe dat zou zijn", zei de zanger, die knipoogde dat hij het gezien het vroege tijdstip netjes wilde houden. "Daar ben ik ook wel nieuwsgierig naar, maar ik denk dat het ook snel gaat vervelen", vulde Schilder aan. "Het is toch gewoon je eigen lichaam." Kees Tol, die ook te gast was in Koffietijd, was een stuk directer. "Ik zou meteen op m'n rug gaan liggen, de hele dag."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren