logo songteksten.net

Floortje Dessing neemt 'misschien' wat meer rust

(Novum) - Voor Floortje Dessing breekt mogelijk een rustigere periode aan. De presentatrice verruilt BNN voor de VARA en gaat daar nadenken over nieuwe formats. "Ik zal het misschien iets rustiger aan gaan doen, maar er komt vast wel weer een leuk nieuw project waar ik me weer voor duizend procent kan inzetten", vertelt Dessing in weekblad Privé.

Echt afscheid nemen van BNN hoeft Dessing niet, omdat BNN en VARA fuseren. "Uiteindelijk zijn zij toch een." Wel stopt Dessing met 3 Op Reis. "Het is gewoon tijd voor een jongere generatie. Dat is ook het beleid bij BNN en daar kan ik me helemaal in vinden."

Een beetje meer rust kan voor de 44-jarige Dessing geen kwaad, schat ze zelf in. "Ik ben soms te intensief met mijn werk bezig en het zou voor mijn lichaam beter zijn als ik het rustiger aan zou doen." De presentatrice onderging in 2012 een nieroperatie en belandde daarna weer in het ziekenhuis met complicaties. Ook bleek destijds dat ze de tropische ziekte dengue onder de leden had.

Echt rust nemen, kan Dessing naar eigen zeggen niet. "Ik wil gewoon niets missen. Dat onrustige heb ik van mijn vader, denk ik. Hij is nu 85 jaar en wil ook niets missen." Dessing wil 'alles opzuigen en ervaren, elke dag weer'. "Je kunt het onrust noemen."

Reizen is voor Dessing 'geen vlucht uit het werkelijke leven'. "Oké, bindingsangst misschien", vertelt de presentatrice die haar meest recente relatie met fotograaf Frank Emous vorig jaar zag stranden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren