logo songteksten.net

Lady Gaga voor concert, niet voor video in Brussel

(Novum) - Lady Gaga neemt maandag geen videoclip op in Brussel, maar verzorgt een openluchtconcert in de Belgische hoofdstad. Geruchten dat de Amerikaanse zangeres op de Grote Markt in Brussel een filmpje op zou nemen, doken dinsdag op. Woensdag werd duidelijk dat Gaga met Tony Bennett een concert verzorgt, meldt het Belgische VTM.

Gaga en Bennett brengen volgende week hun album Cheek to Cheek uit. Ter promotie van die plaat geven de twee sterren een optreden in Brussel. Beiden zijn begin volgende week in Belgiƫ. Gaga treedt dinsdag op in het Antwerpse Sportpaleis en Bennett verzorgt maandagavond een concert in Brussel. Na Bennetts show togen hij en Gaga naar de Grote Markt. Daar spelen de twee een halfuurtje.

Hoewel Gaga geen video opneemt in Brussel, wordt haar optreden met Bennett wel degelijk vastgelegd. Het is de bedoeling dat het concert later wereldwijd wordt uitgezonden. Wanneer dat is, is onbekend.

Het concert op de Grote Markt is niet vrij toegankelijk. Alleen klanten van een Belgische telecomprovider maken kans het optreden bij te wonen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren