logo songteksten.net

Boyband Mainstreet publiceert verhalen van fans

(Novum) - De Nederlandse boyband Mainstreet geeft in november zijn eerste boek met fanfictie uit. Het boek gaat over een verhaal van een fan van de band, over situaties waarin hij en zijn idolen de hoofdrollen spelen. Dat heeft uitgeverij Kluitman woensdagmiddag laten weten.

"We hebben het beste 'fanverhaal' uitgekozen en kinderboekenauteur Victoria Farkas tovert het verhaal om tot een boek, met respect voor de bedachte verhaallijnen", zegt een woordvoerder van Kluitman. Mainstreet plaatste via social media een oproep om verhalen in te sturen en binnen een paar dagen waren er ruim tweehonderd inzendingen. De illustraties bij het Mainstreet-boek worden gemaakt door Stephan Timmers, die eerder dit jaar voor Kluitman de striptrilogie over voetballer Arjen Robben illustreerde.

Afgelopen zomer ging de documentairefilm over Mainstreet Living Our Dream in première. De dvd kwam op nummer één binnen in de GFK-charts. De jongens werken momenteel aan de opvolger van hun debuutalbum Breaking The Rules, dat in het najaar uitkomt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren