logo songteksten.net

Eric Bana haat Los Angeles

(Novum) - Hoewel hij er zijn meeste klussen heeft, haat acteur Eric Bana Los Angeles. "Hoe minder ik in L.A. hoef te zijn, hoe beter", zegt de 46-jarige acteur tegen Novum Nieuws. Hij verbaast zich over wel meer dingen in Hollywood. "Ik loop in Los Angeles alles, ook naar dit interview. Dat vinden mensen hier bizar. De meesten doen hier alles met de auto."

Bana heeft ook nooit de ambitie gehad om zich permanent te vestigen in Hollywood. "Ik ben redelijk ouderwets", verklaart de Australiër, die ook schitterde in Munich, Black Hawk Down en The Hulk. "Mijn thuis is waar ik vandaan kom en dat is Melbourne. Ik probeer doorgaans heel scherp Los Angeles in en uit te vliegen."

Daarom was Bana ook zeer content met de setlocatie van zijn laatste project, de horrorfilm Deliver Us From Evil, die vanaf donderdag in Nederland te zien is. "Het originele en ook waargebeurde verhaal speelt zich af in The Bronx in New York, waar we ook daadwerkelijk hebben gefilmd. Dat is best bijzonder, want veel van dit soort filmproducties wordt goedkoop geschoten in Toronto of New Orleans. Deze goddank niet, want de couleur locale van The Bronx voegt enorm veel suspense en huiver toe aan de film."

In Deliver Us from Evil vertolkt Bana een keiharde agent van het NYPD, die geflankeerd door een priester en zijn politiepartner, rollen van Edgar Ramírez en Joel McHale, geconfronteerd wordt met occulte verschijningen. "Het script boeide mij meteen, vooral omdat het allemaal niet is verzonnen", zegt Bana, die aanvankelijk redelijk sceptisch stond tegenover de paranormale wereld.

"Maar tijdens de research kreeg ik van de regisseur een aantal video's met echte occulte gebeurtenissen", vertelt hij. "Heel eng. Wát het was, verklap ik even niet, maar ik heb er letterlijk weken lang niet van kunnen slapen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren