logo songteksten.net

Nicolette Kluijver vecht tegen zwaartekracht

(Novum) - Nicolette Kluijver heeft sinds een paar weken last van haar zwangerschap. De 29-jarige presentatrice is bijna 32 weken in verwachting van een tweeling, haar tweede en derde kind. "Ik begin me nu wel heel zwanger te voelen", vertelde Kluijver donderdag in Koffietijd.

"Tot een maand geleden had ik eigenlijk nog nergens last van", vertelde Kluijver, die in oktober 2012 beviel van dochter Isabella. "Maar nu voelt het wel of er een soort lood aan mij hangt. Ik moet een beetje vechten tegen de zwaartekracht."

Toen Kluijver ontdekte dat ze in verwachting was, zat ze voor de opnamen van Expeditie Robinson in het buitenland. Bij terugkomst in Nederland belandde de presentatrice in het ziekenhuis vanwege een bacteriƫle infectie. "Ik had een bacterie in mijn long en heb een week in het ziekenhuis gelegen. Achteraf bleek dat ik die infectie al heel lang had, dus het was gewoon een Nederlandse bacterie."

Isabella snapt volgens Kluijver 'soms' dat ze over een maand of twee een broertje en zusje krijgt. "Dan zegt ze ineens dat mama baby's in haar buik heeft. Maar ze zegt soms ook dat zij baby's in haar buik heeft of dat papa een kind krijgt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren