logo songteksten.net

Irene Moors hoopt op nieuwe show met Carlo Boszhard

(Novum) - Irene Moors en Carlo Boszhard willen dolgraag nog een nieuw programma maken. De laatste aflevering van Life 4 You wordt op 31 mei uitgezonden, maar de twee hebben al tijden plannen voor een nieuw format. "We hebben RTL anderhalf jaar geleden verteld geïnteresseerd te zijn in een programma op de vrijdagavond", zegt de presentatrice zaterdag in het AD. "Het is tijd voor een volgende stap."

"Maar ze hadden toen al plannen voor RTL Late Night", gaat Moors verder. "Daarvan maakt Humberto Tan nu een groot succes. We hadden daarop kunnen zeggen: dan blijven we veilig op de zondag. Maar het gevoel dat dit een mooi punt is om te stoppen, is er niet voor niets."

Life 4 You tikt op 31 mei de 600e aflevering aan. Het programma is al sinds 2000 op de buis. "Carlo en ik spraken regelmatig over de vraag: wanneer heb je al het mogelijke uit een programma gehaald? Het laatste dat je wilt, is te lang doorgaan. Dat de kijkcijfers inzakken of de programmaleiding twee nieuwe gezichten wil proberen. We wilden zelf de regie houden."

Het is nog even afwachten of dat nieuwe programma met het presentatieduo er ook komt. "Carlo en ik willen bij elkaar blijven, maar houden er rekening mee dat er nu even niets voor ons tweeën komt", zegt Moors. "Dat is niet erg. Als je een deur sluit, gaat er ergens anders eentje open."

De twee coryfeeën hebben ook verschillende prioriteiten voor de komende jaren, weet Moors. "Dat komt doordat televisie echt Carlo's leven is. Hij heeft er geen moeite mee om elke zondag te werken. Voor mij ligt dat anders."

"Ik heb 25 jaar lang, eerst met Telekids en daarna met Life & Cooking, in het weekend gepresenteerd", gaat Moors verder. "Mijn kinderen zijn 15 en 12. Ze hebben me tijdens de tv-seizoenen nog nooit op zondag thuis gezien. De laatste jaren dat ze nog thuis wonen, wil ik eens uitzoeken hoe ze het vinden als dat wel zo is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren