logo songteksten.net

'Sharon Stone was onuitstaanbare diva op filmset'

(Novum) - De Italiaanse Avati-broers hebben zich in toenemende mate verbaasd over het gedrag van Sharon Stone op de set van hun nieuwe film Un Ragazzo d'Oro. Regisseur Pupi Avati en zijn broer Antonio, producent, zagen hoe de ooit zo populaire actrice steeds meer noten op haar zang kreeg.

"Het is het klassieke patroon met die Amerikaanse actrices wier populariteit tanende is", zegt Antonio tegen het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. Hij vertelt hoe hij de actrice eenzaam van een Italiaans station plukte waar ze op het verkeerde perron zat en niemand haar herkende. Naarmate meer mensen haar herkende, begon ze in haar rol te vallen van grote Amerikaanse filmster.

"Bij aankomst in Rome vroegen steeds meer mensen of ze met haar op de foto mochten", vertelt Antonio. "De volgende dag op de set stonden er tweehonderd fotografen. Toen kreeg ze ineens een enorm ego."

Al vanaf het begin had zowat iedereen grote twijfels over de inmiddels 56-jarige Stone. "Mijn broer vroeg of ik gek was", zegt Pupi. "Filmstudio Rai was ervan overtuigd dat we haar nooit zouden krijgen. Er volgde een correspondentie tussen onze advocaten en haar woordvoerders, alleen daarover zou je al een boek kunnen schrijven. Er stonde de meest belachelijke details in, alsof Italië een soort derdewereldland is. We hebben hier gewoon elektriciteit hoor."

Het ergste voorbeeld van divagedrag was op de laatste opnamedag, waarop Stone haar tegenspeler moest kussen. "Het was de allerlaatste scène op de allerlaatste dag en ineens zag Sharon dat er naast die honderden paparazzi ook een cameraploeg stond te filmen", weet Pupi nog goed. "Ze was plotseling verdwenen. Niemand kon haar vinden. Toen bleek dat ze met haar mensen in Los Angeles had gesproken om aan ons te vragen of we die cameraploeg weg konden sturen."

"Toen we dat deden, heeft ze die scène gespeeld alsof er niets aan de hand was", gaat Pupi verder. "Het meest absurd vond ik nog dat ze niet gewoon even naar ons toe is gekomen, maar zich heeft opgesloten in haar auto om met de VS te bellen."

Ook tegenspeelster Cristiani Capotondi heeft nog een geestige anekdote over de verwende Stone. "Het vermakelijkst was wel toen ze ging shoppen voor haar personage met een cerditcard van de productie", vertelt de actrice. "Ze had een productiemedewerker die haar steeds op een afstandje volgde en moest doorbellen welke winkel ze nu weer in ging. Toen hij aan Antonio doorbelde dat ze Bulgari binnenliep, is hij bijna flauwgevallen."

Un Ragazzo d'Oro vertelt over een jonge Italiaan die na de dood van zijn vader, een scenarist van B-films, alles achterlaat om naar Rome te verhuizen. Daar ontmoet hij een sexy uitgeefster, en voormalig actrice, die graag het laatste scenario van zijn vader wil uitgeven. Het is alleen nog niet af, dus besluit hij het script zelf maar te voltooien. De film verschijnt vooralsnog alleen in Italië.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren