logo songteksten.net

Jessica Simpson voelt zich sexyer als echtgenoot

(Novum) - Jessica Simpson voelt zich een stuk zelfverzekerder nu ze getrouwd is. "Het heeft mijn hele kledingstijl veranderd. Ik draag vooral jurkjes en alles is wat sexyer", zegt de zangeres, die in juli voor de tweede keer trouwde, in het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. "Ik voel me meer sexy nu ik echtgenoot en moeder ben."

De 34-jarige Simpson, die met haar man Eric Johnson twee kinderen heeft, weet door het moederschap beter voor zichzelf te zorgen. "Daardoor wil ik het beste uit mezelf halen, de beste versie van mezelf zijn", zegt de zangeres.

De blondine kwam door haar twee zwangerschappen flink wat kilo's aan. Deze zijn er inmiddels af en Simpson voelt zich erg goed. "Dat komt vooral door het doen van squats en lunges, het wandelen, het verschonen van luiers en dat ik af en toe een hotdog eet."

Hoewel de zangeres beter voor zichzelf zorgt, is ze naar eigen zeggen niet aan het diƫten. "Zodra ik tegen mezelf zeg dat ik op dieet ben, is dat gedoemd te mislukken en houd ik me er totaal niet aan. Twee dagen later snak ik naar een bagel", legt ze uit. "Je moet je hele leefwijze aanpassen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren