logo songteksten.net

Tussenstand Gouden Televizier-Ring bekend

(Novum) - De tussenstand voor de Gouden Televizier-Ring is bekendgemaakt. Omroep AvroTros publiceerde maandagavond voor het eerst een lijst met de acht programma's met de meeste stemmen tot nu toe. Tot volgende week maandag kan nog worden gestemd.

De acht koplopers zijn kennisquiz De Slimste Mens, dramaserie Divorce, reisprogramma Expeditie Robinson, politieserie Flikken Maastricht, amusementsprogramma Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken, misdaadserie Penoza III, talkshow RTL Late Night en SynDroom, waarin Johnny de Mol mensen met het syndroom van Down hun droom helpt verwezenlijken.

"Het is zeker geen gelopen race", benadrukt Jeroen de Goeij, chef redactie van Televizier, organisator van de Ring-verkiezing. "Het aantal stemmen per titel ligt erg dicht bij elkaar, in vrijwel alle categorieën. Stemmen in deze laatste ronde is dus cruciaal, want het kan het verschil maken tussen wel of niet genomineerd worden voor een publieksprijs." Hoe dan ook komen normaliter in de laatste week de meeste stemmen binnen.

Overigens kan nog worden gestemd op alle titels en presentatoren, ongeacht of ze in de top 8 staan of niet. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 16 oktober op NPO 1.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren