logo songteksten.net

Jason Derulo voelde druk om te trouwen met ex

(Novum) - Jason Derulo zegt dat de breuk met Jordin Sparks deels komt omdat hij nu niet wil trouwen. "Ik voelde druk dat ik moest trouwen en daardoor werd er veel geruzied en dat hing als een sluier over de relatie heen", zegt de 25-jarige zanger maandag in de radioshow van Ryan Seacrest. Vrijdag werd bekend dat de twee na een relatie van drie jaar uit elkaar zijn.

"Als je het niet leuk meer hebt samen en vaker slechte momenten dan goede momenten meemaakt is het tijd om er een punt achter te zetten. Dan wordt het iets ongezonds", vervolgt Derulo. Niet alleen Sparks zette de zanger onder druk om in het huwelijksbootje te stappen. "Iedereen vroeg ernaar. Het is niet de enige reden van de breuk, maar het speelde wel mee."

Derulo liet eerder al weten dat de twee niet zijn vreemdgegaan. Dat onderstreepte hij nu weer. "Er gaan verschillende verhalen, zo ook dat ik het nu te druk heb, maar het is een combinatie van factoren. En nee er was geen sprake van ontrouw."

De twee hebben momenteel geen contact met elkaar. "Ik kan niet zeggen dat we op een vriendschappelijke manier uit elkaar zijn gegaan", zegt de zanger. "Ik zou liegen als ik dat zou zeggen, maar het ging niet slecht. Er heerst geen kwaad bloed en we zijn niet op een vreemde of negatieve manier uit elkaar gegaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren