logo songteksten.net

'Tracy Morgan droeg geen gordel tijdens ongeluk'

(Novum/AP) - Tracy Morgan had geen veiligheidsgordel om toen hij in juni werd aangereden door een vrachtwagen. Ook de andere inzittenden van de limousine droegen geen gordel, en zijn daarom deels zelf verantwoordelijk voor hun verwondingen. Dat zegt de advocaat van winkelketen Walmart, de werkgever van de vrachtwagenchauffeur.

Bij het ongeluk raakte Morgan ernstig gewond en kwam zijn collegakomediant James McNair om het leven. Morgan klaagde Walmart in juli aan omdat de vrachtwagenchauffeur veel te hard reed, al 13,5 uur achter het stuur zat en al ruim 24 uur wakker was.

De advocaat van het kamp Morgan is niet te spreken over de nieuwe aantijgingen van Walmart. "Dit is totaal anders dan wat Walmart in het begin zei, namelijk dat het de verantwoordelijkheid op zich zou nemen. Ik ben hier erg kwaad over, niet zozeer voor mezelf als voor de families die ik vertegenwoordig."

Het kamp Walmart heeft evenwel laten weten 'nog steeds bereid te zijn de kwestie in samenspraak met Morgan en de andere aanklagers te willen oplossen'. Ondertussen is de 45-jarige Morgan nog druk bezig met revalideren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren